Over mij

Over mij

Na het vwo ging ik in 1987 naar Groningen om Spaans te studeren, met als bovenbouwstudie Communicatiekunde. Eenmaal afgestudeerd koos ik voor de medicijnenbranche; eerst als artsenbezoeker en vervolgens werd ik trainer-coach gesprekstechniek.

Ondertussen verhuisde ik naar Voorburg, trouwde ik met Walter en verblijdden we de wereld met twee zonen (2004 en 2006).

In 2006 ging het zakelijke roer om. Ik werd ZZP’er: freelance journalist en tekstschrijver, want schrijven vond ik het allerleukste. Aanvankelijk over ‘van alles’, maar twee dingen bleken belangrijk te zijn voor opdrachtgevers:

- mijn 13 jaar werkverleden in de farmaceutische industrie had een mooie basis aan medische kennis opgeleverd;

- ik was gewend om met medici te praten, studies te begrijpen en verstond bovendien de kunst om medisch jargon op een toegankelijke manier te vertalen naar Jip & Janneke en naar de rest van Nederland.

En daar zaten opdrachtgevers op te wachten.

Desondanks, het zijn niet alléén ziektes, kommer en kwel wat bij mij de klok slaat; ik schrijf ook veel en graag over andere zaken. Zowel voor tijdschriften als voor bedrijven.

Administratie en support van de donaties op deze site worden verzorgd door:

Reporters Online B.V.
Leidseplein 32 2013 PZ Haarlem
support@reportersonline.nl
Kamer van Koophandel: 65844173
BTW-nummer: NL856284105B01
Telefoon: 0616477336

Voor vragen over betalingen kun je je wenden tot Reporters Online via bovenstaand mailadres. Meer informatie over onze donaties en onze algemene voorwaarden:

https://reportersonline.nl/ro-information/algemene-voorwaarden-reporters-online/